Σίσσυ Χρηστίδου στο Happy Day : ” Έχουν βγει τα νούμερα ? Ανησυχώ για τον Γιώργο Λιάγκα ”

Στο Happy Day βγήκε τηλεφωνικά η Σίσσυ Χρηστίδου και αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη πως ασχολείται μαζί του για τη τηλεθέαση . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Έχουν βγει τα νούμερα; Αυτό πείτε μου μόνο. Ανησυχώ για τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν ξέρω” είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

“Πούλησες; Γιατί η Σίσσυ το έχει πει ότι ο Λιάγκας πουλάει και το έχει παραδεχτεί” απάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

“Θα το δούμε όταν έρθουν τα νούμερα Σίσσυ μου. Έρχονται γύρω και στις ’35 σε εμάς στον Alpha, γιατί μετά θα σε περιμένει το τέταρτό σου” σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Αφού σας βλέπω το ξέρεις” συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου. Με την παρουσιάστρια του Mega να προσθέτει: “Εγώ μίλησα μόνο για την διατύπωση του Χάρη Βαρθακούρη”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ