Σίσσυ Χρηστίδου : ” Η Ελπίδα Νίνου έχει αποφασίσει να στηρίξει τον σύζυγο της , ακόμα και γι’ αυτά που έχει κάνει στην ίδια ”

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλουσας του Πέτρου Φιλιππίδη , Ανδρέας Βαγγόπουλος βρέθηκε στο Χαμογέλα Και Πάλι και η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην Ελπίδα Νίνου και όσα είπε στο δικαστήριο . Πιο συγκεκριμένα είπε “Ένα ακόμα ερώτημα θα ήταν και η ίδια η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου τι εισφέρει. Γιατί βλέπουμε μια γυναίκα που, προφανώς δεν θα το κρίνουμε, έχει αποφασίσει να στηρίξει τον σύζυγό της, ακόμα και γι’ αυτά που έχει κάνει στην ίδια. Οπότε, πώς έρχεται σαν μάρτυρας; Να προσφέρει τι στο δικαστήριο; Είναι σαφές ότι έχει αποφασίσει να τον στηρίξει”.Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον δικηγόρο, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε: “Απλά αναρωτιέμαι δυνατά. Μια γυναίκα που αποφασίζει να συγχωρέσει έναν άνθρωπο γι’ αυτά που έχει κάνει στην ίδια, δεν περιμένουμε να υπερασπιστεί τις άλλες γυναίκες. Είναι μοιραίο αλλά προφανώς για το δικαστήριο και τους συνηγόρους είναι αυτονόητο”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ