Σίσσυ Χρηστίδου : ” H Kατερίνα Καινούργιου είναι σε άλλη φάση, γιατί την ταράζετε ” ?

Η ομάδα του «Χαμογέλα και Πάλι» σχολίασε το πρωί της Κυριακής την τηλεοπτική επικαιρότητα. Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε και το δικό της σχόλιο για την «επίθεση» που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου από τον Απόστολο Γκλέτσο στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας.

«Ήταν μια έντονη παρεξήγηση αλλά δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες εκρήξεις. Βλέπετε η Κατερίνα είναι σε άλλη φάση, γιατί την ταράζετε; Μετά λέμε γιατί κάνει εκρήξεις, είδατε ότι αυτό ήταν ένα περιστατικό που δεν ξέρω ένιωσα και εγώ άβολα. Όταν σου επιτίθεται έτσι ένας καλεσμένος είναι πολύ δύσκολη στιγμή» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ