Σάσα Μπάστα : ” Είμαι καθαρή κρεατοφάγος , σιχαίνομαι τις σαλάτες ” !!!

Όπως είδαμε χθες δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Σάσα Μπάστα και αναφέρθηκε στις διατροφικές της συνήθειες . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Δεν τρώω σαλάτες, τις σιχαίνομαι. Είμαι καθαρή κρεατοφάγος! Μου αρέσει πάρα πολύ οτιδήποτε είναι ανθυγιεινό. Στο ορκίζομαι! Τώρα έφαγα μια πίτσα μόνη μου, ένα προφιτερόλ και δοκίμασα και κάτι κριτσίνια, καλά πήγε!», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Η Σάσα Μπάστα είπε στη συνέχεια: «Μια φορά στη ζωή μου χρειάστηκε να κάνω δίαιτα και έκλαιγα από τον πόνο που είχα στην κοιλιά μου. Ήταν η μοναδική φορά που είχα βάλει κιλά και έλεγα “δεν είμαι εγώ αυτό”. Δεν έτρωγα τίποτα!».

Κλείνοντας, η Σάσα Μπάστα απάντησε για το Survivor: «Μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά δεν θα σας πω κάτι ακόμα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ