
Όπως είδαμε ο Σάκης Αρναούτογλου εκλέχθηκε και εκείνος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και χθες στο Super Κατερίνα είπε τα εξής στις πρώτες του δηλώσεις
“Με συγχωρείτε για τη βραχνάδα της φωνής. Έχω πάθει φαρυγγίτιδα, παίρνω κορτιζόνη, μου συνέστησε ο γιατρός αφωνία. Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν το περίμενα ότι θα τα πάω καλά, γιατί την προηγούμενη φορά εξελέγην πέμπτος. Ήμουν ένα «νήπιο» με τη Φώφη Γεννηματά να προσπαθεί να μου μάθει τα πρώτα μου βήματα, ήταν η έμπνευσή μου να κατέβω στην πολιτική.
Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ δεδομένης και της αποχής. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο κόσμος θέλει να δώσει μία ευκαιρία, χωρίς να είμαι και πολιτικός αναλυτής.
Υπάρχει μία γενικότερη απαξίωση προς το πολιτικό σκηνικό. Το ότι το ΠΑΣΟΚ κατάφερε παρ’ όλα αυτά να σταθεί στα πόδια του, αυτό έχει σημασία” τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου.







