Ρίκα Διαλυνά : ” Ήταν θέμα μισής ώρας να πεθάνω – Με έσωσε ο Άγιος Δημήτριος !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στο περιοδικό Χάι και αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής :

«Ναι, έκανα και τις δυο δόσεις του εμβολίου στην Κρήτη και αισθάνομαι μια χαρά. Παρότι φοβάμαι πάρα πολύ τις ενέσεις, δεν κατάλαβα τίποτα»

Ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες λόγω κάποιας περιπέτειας με την υγεία σας;

‘Όταν γυρίζαμε την σειρά «Η ώρα η καλή» αρρώστησα εντελώς ξαφνικά. Πήγα στο νοσοκομείο και για τέσσερις μέρες οι γιατροί δεν έβρισκαν τι συμβαίνει. Τελικά είχα πάθει ειλεό και ήταν θέμα μισής ώρας να πεθάνω. Ο άντρας μου φώναξε έναν μεγάλο χειρουργό, ο οποίος είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ αμέσως» είπε αρχικά.

«Ήμουν διασωληνωμένη και τώρα με τον κοροναϊό μπορώ να κατάλαβω τι περνούν οι άνθρωποι που είναι άρρωστοι και παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή. Έμεινα στο νοσοκομείο για έναν μήνα, αλλά επέζησα. Επειδή δεν ήθελα να μαθευτεί ότι είμαι άρρωστη, έλεγαν στους δημοσιογράφους που έπαιρναν στο νοσοκομείο ότι πρόκειται για συνωνυμία. Για 8 επεισόδια δεν παρουσιάστηκα στη σειρά»

Τι σκέψεις κάνατε εκείνες ης στιγμές στην εντατική;

«Ήμουν τρομοκρατημένη δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Σώθηκα από θαύμα, χάρη στους δύο Άγιους που έχω προστάτες. Τον Άγιο Δημήτριο και την Αγία Ειρήνη. Τέσσερις μέρες πριν μου συμβεί αυτό, είχα δει ένα όνειρο που μου έδινε κουράγιο» υπογράμμισε.

«Για την ακρίβεια είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος είχε πεθάνει και έτρεχα στο νεκροταφείο να προλάβω την κηδεία. Μόλις έφτασα εκεί είδα κάποιες σιδερένιες μαύρες πόρτες να κλείνουν. Είπα ‘σας παρακαλώ, αφήστε με να μπω. Θάβεται ένας φίλος μου δεν μπορώ να τον αφήσω’. Και δεν με άφησαν»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ