Ράνια Θρασκιά : Πρώτη μέρα της στη Βουλή – ” Η συγκίνησή μου είναι τεράστια ” !!!

Όπως είδαμε η Ράνια Θρασκιά εκλέχτηκε βουλευτής στο ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και χθες τη πρώτη της μέρα στη Βουλή θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της μέσω instagram . Πιο συγκεκριμένα είπε Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για τη Ράνια Θρασκιά, αφού για πρώτη φορά πέρασε το κατώφλι  της ελληνικής βουλής ως Α’ Βουλευτής Θεσσαλονίκης. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας ήταν πολύ συγκινημένη και ανέφερε πως η ευθύνη που έχει στους ώμους της είναι τεράστια και θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο μέσα σε αυτή τη διαδρομή.

«Η πρώτη μέρα στην Ελληνική Βουλή, ως βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Η συγκίνησή μου από την τιμή που μου έγινε από τους συμπολίτες μου είναι τεράστια. Και η αυτονόητη ευθύνη που προκύπτει από αυτήν.

Με απόλυτη συναίσθηση αυτής της ευθύνης θα πορευτώ σε αυτήν την διαδρομή. Και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, από το μυαλό και την καρδιά μου, για να δικαιώσω κάθε έναν από τους ανθρώπους που με έφτασαν με την ψήφο τους ως εδώ. Θα αγωνιστώ για μια συμπεριληπτική, δίκαιη κοινωνία και για ευημερία για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διαχωρισμούς. Με λογική και ευαισθησία. Για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ράνια Θρασκιά.


Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ