Ραμόνα Βλαντή : ” Σχεδόν όλες οι κυρίες της showbiz κρατούν μαϊμού τσάντες ” !!!

Όπως είδαμε χθες στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ραμόνα Βλαντή και αναφέρθηκε στις κυρίες της Showbiz . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Εγώ ξεκίνησα το… κίνημα “no μαϊμού τσάντες”. Αυτή τη στιγμή κρατάω μια τσάντα που κάνει δέκα ευρώ. Όταν δεν έχουμε τα χρήματα, δεν είναι κακό, είναι οκ. Δεν παριστάνουμε κάτι που δεν είμαστε. Να παριστάνω εγώ ότι έχω λεφτά;

Γιατί αυτό θες να δείξεις. Όταν κρατάς μια Dior, σημαίνει ότι θες να δείξεις ότι έχεις λεφτά. Δεν έχεις κούκλα μου και είναι οκ. Κράτα αυτό που έχεις, πάρε αυτά που έχεις», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή είπε επίσης: «Σχεδόν όλες οι κυρίες της showbiz κρατούν μαϊμού τσάντες. Τι είμαι εγώ για να τους πω κάτι; Fashion police είμαι;».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ