Ράδιο Αρβύλα : Το αντίο του Αντώνη Κανάκη στον Βασίλη Μαντζουράνη – ” Πραγματικά μας άγγιξε πάρα πολύ και στεναχωρηθήκαμε ”

Χθες στο Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να αποχαιρετήσει το Βασίλη Μαντζουράνη που ήταν μέλος στις Δυτικές συνοικίες και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο . Πιο συγκεκριμένα είπε «Θα ήθελα να δούμε το άλλο τραγούδι. Μπορεί το καλοκαιράκι να έχει φύγει και να έχει κρυώσει ο καιρός, αλλά ξέρετε τον λόγο. Αυτό το πανέμορφο τραγούδι από τις Δυτικές Συνοικίες, τα «Καλοκαιρινά Ραντεβού». Απλά να εκφράσουμε πόσο πολύ στεναχωρηθήκαμε, όταν μάθαμε την είδηση. Τι κρίμα! Ένα συγκρότημα της πόλης μας, με ένα πολύ ωραίο όνομα. Δυτικές Συνοικίες, γιατί τα παιδιά από εκεί είναι. Να στείλουμε τις σκέψεις μας στην οικογένειά του, στα αγαπημένα του πρόσωπα, στα παιδιά του. Πραγματικά μας άγγιξε πάρα πολύ και στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ και θέλαμε να το πούμε για τον Βασίλη μας»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ