Λίγο πριν τις Ευρωεκλογές ο Πύρρος Δήμας που κατεβαίνει υποψήφιος με την ΝΔ βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή στο Attica Tv και είπε τα εξής «Δύσκολες στιγμές, είχαμε Χρυσή Αυγή, είχαμε ΣΥΡΙΖΑ απ’ έξω, έσπαγαν πλακάκια, είχαμε μνημόνια, είχαμε αποφάσεις μεγάλες να πάρουμε για τη χώρα».
Τότε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουρδαλάκης του ζήτησε να κάνει μια διευκρίνηση στη συγκεκριμένη δήλωση. «Επειδή αυτό που είπες μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο. Η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ για σένα μπαίνουν στο ίδιο καλάθι;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χουρδαλάκης.
«Ο ένας ήταν πάνω πλατεία, ο άλλος ήταν κάτω πλατεία. Δεν άλλαζε κάτι. Και οι δύο έσπαγαν τα πλακάκια, δεν έκαναν τίποτα άλλο. Έσκιζαν τα μνημόνια. Δεν είπα ότι έχουν την ίδια δικαιολογία, απλά τότε και οι δυο έσπαγαν πλακάκια και έσκιζαν μνημόνια», ανέφερε ο Πύρρος Δήμας.







