Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ, “Love island”. Στην αρχή του ριάλιτι ο εκφωνητής ξενάγησε το τηλεοπτικό κοινό στη βίλα στην Τενερίφη, στην οποία θα μείνουν οι παίκτες για τις επόμενες εβδομάδες.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στο “Love island”.
“Καλωσήρθατε στο Love Island. Σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσει ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει εδώ μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων, αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα. Το Love island ξεκινάει τώρα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη του “Love island”.
Πηγή Fthis.gr







