Όπως είδαμε χθες οι περισσότερες εκπομπές έκαναν πρεμιέρα με την Ελένη Μενεγάκη να είναι μια από αυτές . Μάλιστα η ίδια στα πρώτα της λόγια είπε τα εξής
«Καλησπέρα σας, η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα. Η δικιά μας ήσυχη και αγαπημένη ώρα θα έλεγα. Σκεφτείτε με το που ήρθα εδώ, πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς, πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, άρα δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Γύρω στις 22-23 Αυγούστου ξεκινήσαμε την εκπομπή και τις πρώτες συζητήσεις».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κι ενώ πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι κι απολαμβάνω την κάθε μέρα στην ύπαιθρο, όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ. Ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά».







