Ποσειδώνας Γιαννόπουλος : ” Να κράζουν τη μητέρα σου που έχει ξεψυχήσει στα χέρια σου, δεν το ανέχεσαι αυτό ” !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή ” Γεια σου ” και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα παραχώρησε συνέντευξη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ο οποίος και αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου , στην Eurovision , στις τελευταίες εξελίξεις με τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Σοκαρίστηκα με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, είναι ένα πρόσωπο που με είχε προβληματίσει. Δεν μου αρέσει ένας ευρωβουλευτής να κατεβαίνει στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε ένα show ή σε μια θεατρική παράσταση»

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς ο ίδιος τόνισε: «Το πιο ενοχλητικό είναι να σου κράξουν αγαπημένα σου πρόσωπα. Το να σου κράξουν τη μητέρα σου, όταν η μαμά σου έχει ξεψυχήσει στα χέρια σου ενάμιση χρόνο πριν, δεν το ανέχεσαι αυτό».

«Δεν μου άρεσε ποτέ η Μαρία Κοζάκου στην Eurovision. Και η Τζένη Μελιτά, δεν ξέρω, δεν νομίζω. Τα πρόσωπα που κάνουν τη μετάδοση, πρέπει να αγαπάνε τη Eurovision. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει η Ιωάννα Μαλέσκου στην τηλεόραση» 

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ