Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά Πάνου Βλάχου: «Μια χαρά χρησιμοποιεί την τηλεόραση όταν τη χρειάζεται»

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ρωτήθηκε για όσα είπε ο Πάνος Βλάχος στους δημοσιογράφους . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Ένιωσα πάρα πολύ θυμό ακούγοντας τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, το έχει κάνει επανειλημμένα. Τον συμπαθούσα, αλλά μετά από αυτές τις δηλώσεις, μειώθηκε πάρα πολύ η εκτίμηση και ο θαυμασμός μου», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Μια χαρά χρησιμοποιεί και ο Πάνος Βλάχος και όλοι τους την τηλεόραση όταν τη χρειάζονται για να διαφημίσουν μια παράσταση, έναν δίσκο οι τραγουδιστές, ένα σίριαλ οι ηθοποιοί… Δεν γίνεται να μιλάς τόσο άσχημα. Η λέξη “λερώσουν” είναι ανεπίτρεπτη».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ