Δηλώσεις στο Πρωινό Σου Σου έκανε χθες ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και αναφέρθηκε στο Νίκο Μουτσινά και τη πρεμιέρα του . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Ήταν μια κακή πρεμιέρα, με πολλά λάθη, πολλά ατοπήματα, αλλά ευελπιστώ ότι θα το βρει στις επόμενες εκπομπές. Και η συνέντευξη με τον Κασσελάκη ήταν πολύ κακή στιγμή, ήταν μία από τις χειρότερες τηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχουμε δει.
Με ενόχλησε ο εύκολος λαϊκισμός του που πρώτα σχολιάζει την τιμή της φέτας και μετά τις διακοπές του στο Μπαλί. Υπάρχει μια ανακολουθία, δεν ταιριάζει το ένα με το άλλο», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Οι Ράδιο Αρβύλα και ο Λάκης Λαζόπουλος είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και κάνουν πετυχημένη σάτιρα. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σατιρική εκπομπή, είναι πιο χιουμοριστικός».







