Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ιωάννα Τούνη : ” Δεν γίνεται να συμβαίνουν όλα σε εσένα , φτάνει ! Τον κουλομαγνήτη έχεις ” ?

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου για τον ντόρο που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες με την Ιωάννα Τούνη και για όσα είπε ο Άρης Σερβετάλης στο Στούντιο 4 για τη δουλειά των δημοσιογράφων.

Με έχει κουράσει. Δεν την ακολουθώ, αλλά κάθε τρεις και λίγο βλέπω από την τηλεόραση ή στα social ότι για κάποιο λόγο είναι έξαλλη ή ταραγμένη ή κλαίει και χτυπιέται. Φτάνει! Δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα μονίμως σε εσένα. Τι έχεις; Τον κουλομαγνήτη; Δεν γίνεται. Δηλαδή τραβάς όλα τα στραβά; Too much! Φτάνει! Δεν γίνεται να μας κάνεις κοινωνούς του πολύ σοβαρού θέματος που σου έχει προκύψει. Χαλάρωσε λίγο!» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Έξω από το χορό θα πεις πολλά τραγούδια. Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις τα πράματα αφ’ υψηλού. Όταν κάποιος έχει σπουδάσει δημοσιογράφος, θα περάσει από όλα τα στάδια. Όσο τιμητικό είναι να περάσει από το ρεπορτάζ, να καλύψει μία διαδήλωση για ένα δημοσιογραφικό συμβάν, τόσο τιμητικό είναι κι αυτό το ρεπορτάζ. Είναι πολύ συντηρητική αυτή η άποψη ότι η ψυχαγωγία δεν είναι σοβαρή έναντι της ενημέρωσης. Τον εκτιμώ, αλλά είναι λάθος αυτή η άποψη» πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ