Πολύ άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Καπουτζίδη – Ανακοινώθηκε και επίσημα… !!!

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν το περίμενε ο πολύ πετυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος. Οι τελευταίες εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες!

Μετά τον αδόκητο χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση στα τέλη Γενάρη του 2022 σε τροχαίο ο Γιώργος Καπουτζίδης προβληματίστηκε πολύ για το εάν θα έπρεπε να επιστρέψει η σειρά «Σέρρες» με έναν δεύτερο κύκλο.

Αμφιταλαντεύτηκε αρκετά, ωστόσο, αποφάσισε να γράψει τη συνεχεία της σειράς που έχει και αυτοβιογραφικά του στοιχεία δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν άλλο ηθοποιό. Προσέγγιση έγινε σε πολύ γνωστό ηθοποιό, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.

Στην πορεία παρουσιάστηκε μια ακόμη εμπλοκή: Ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος που πρωταγωνιστεί στη «Μάγισσα» δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη και δεν του επιτρέπεται να πραγματοποιήσει γυρίσματα για άλλη τηλεοπτική σειρά όσο θα είναι σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Ως γνωστόν ο καλός ηθοποιός υποδύθηκε τον πατέρα του Πάνου Νάτση στον πρώτο κύκλο των «Σερρών». Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπόν αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή της έναρξης των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου των «Σερρών».

Πρόθεσή του είναι να γραφτεί ο δεύτερος κύκλος ωστόσο δεν είναι κάτι οριστικό.

Άλλωστε ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός παλαιότερα είχε πρόθεση να συνεχίσει και την «Εθνική Ελλάδος» κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τότε το Mega με αποτέλεσμα το κλείσιμο του καναλιού και την επαναλειτουργία του τελικά υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αυτό της Alter Ego Media του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι τελικές αποφασίσεις για το μέλλον των «Σερρών» θα παρθούν με τον είσοδο της νέας χρονιάς.

Πηγή: readder.gr 

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ