Πηνελόπη Πλάκα: «Έχω εικόνες με αίματα στα μάτια μου, φοβόμουν, χτυπούσε η καρδιά μου» !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Πηνελόπη Πλάκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και αναφέρθηκε στα στα παιδικά της χρόνια και στις εικόνες που την έχουν στιγματίσει . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερα περιστατικά γυναικοκτονιών. Υπήρξε ποτέ κάποιος σύντροφός σου που προσπάθησε να καταπατήσει την αξιοπρέπειά σου;

Αυτό το θέμα με συγκλονίζει. Κάθε μέρα ξυπνάω με το βάρος του γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα στην κοινωνία μας. Προσωπικά δεν έχω πέσει θύμα ενός τέτοιου περιστατικού. Παρόλα αυτά και εμείς οι ίδιοι έχουμε λειτουργήσει και σαν θύτες και σαν θύματα σε μικρά καθημερινά πράγματα. Είναι στο χέρι μας να αντιληφθούμε τι έχουμε κάνει λάθος, τι έχουμε κάνει σωστά, τι έχουμε δεχτεί και γιατί.

Αυτό το μάθημα πρέπει να μπει και στα σχολεία. Θυμάμαι στο σχολείο μου να χτυπάει το κουδούνι και να πηγαίνουν τα αγόρια να παίξουν ξύλο. Έχω εικόνες με αίματα στα μάτια μου, φοβόμουν, χτυπούσε η καρδιά μου. Πολλές φορές τα περιστατικά αυτά, όπως βλέπουμε στα κανάλια, καταλήγουν σε θάνατο. Πάντα υπήρχαν όλα αυτά, απλά τώρα οι άνθρωποι άρχισαν να μιλούν γι’ αυτά και να τα προβάλλουν. Η αλήθεια είναι σκληρή, αλλά πάντα οδηγεί στο φως.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ