Πηνελόπη Αναστασοπούλου : ” Eδώ στον ΣΚΑΙ έμαθα για το πρόβλημα με την υγεία μου ” !!!

Πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που της δημιούργησε ο κορονοϊός και το έμαθε από έναν κομμωτή στον SKAI . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Έχει τελειώσει όλο αυτό. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά με το θέμα του κορονοϊού. Όταν ήρθα εδώ μόλις είχε τελειώσει η καραντίνα μου. Εδώ μου είπαν κιόλας πρώτη φορά ότι κάτι δεν πάει καλά με τα μαλλιά μου. Όταν ήρθα να ετοιμαστώ για την εκπομπή εδώ, ο κομμωτής που έχετε μέσα μου είπε “είναι η πρώτη φορά που δεν βλέπω καλά τα μαλλιά σου, κάτι έχει γίνει, σαν να έχουν καεί” και τελικά είχε δίκιο ο άνθρωπος. Κι έτσι τα έκοψα», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «επειδή έκανα το εμβόλιο την ίδια μέρα που νόσησα, πέρασα αρκετά βαριά τη νόσο. Κι επειδή μου επηρέασε και το θυρεοειδή μου, τα μαλλιά μου σταμάτησαν να αιματώνονται και συνέβη αυτό, οπότε αναγκάστηκα να τα κόψω».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ