Όπως είδαμε πρόσφατα στο 7 ΜΕΡΕΣ TV Και στο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη ο σκηνοθέτης της σειράς ” Ο πρώτος από εμάς ” Πιέρρος Ανδρακάκος ο οποίος και αναφέρθηκε όταν πήγε να χάσει τη ζωή του .Πιο συγκεκριμένα είπε
Έχει συμβεί στη δική σου προσωπική διαδρομή να ασθενήσει ένας δικός σου άνθρωπος και μέσα από τη διαδρομή της ασθένειάς του να αλλάξει δραστικά και η προσωπική σου αντίληψη για τη ζωή;
Συνέβη σε εμένα. Στα 19 μου είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Κινδύνεψε η ζωή μου. Ξύπνησα έπειτα από ένα μήνα στην εντατική. Από τότε βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Έχω χάσει επίσης φίλους και διάφορους ανθρώπους στο πέρασμα του χρόνου. Εγώ θεωρώ ότι κάθε τέτοιο γεγονός που συμβαίνει οφείλει να σου δείχνει ότι πρέπει να ζεις τη ζωή σου στο έπακρο.
Ζεις τη ζωή σου λοιπόν στο έπακρο;
Αρκετά. Θεωρώ ότι ο covid μάς έμαθε πάρα πολλά. Πριν από τον κορωνοϊό όλοι κάπως χάναμε τον χρόνο μας. Έπειτα ξεκαθάρισαν πολύ τα πράγματα.







