Πέτρος Λαγούτης : ” Tα παιδιά πρέπει να καταλάβουν πως δεν υπάρχει μόνο το καλό ”

Στο Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης και αναφέρθηκε στους γιους του και είπε

«πάντα λύνουμε τα θέματα με την συζήτηση. Μερικές φορές μπορεί να το παρακάνουμε και ειδικά εγώ. Δηλαδή μερικές φορές, όταν είναι και πιο μικρά τα παιδιά, ίσως να θέλει και λίγο όρια χωρίς εξήγηση. Κάποτε μου έλεγε ένας ψυχολόγος πως «δεν μπορεί όλα τα πράγματα να τα εξηγήσετε σε ένα 10χρονο». Δεν μπορείς να του μιλήσεις για τα πάντα, κάποιες φορές χρειάζονται κάποια όρια και θα τα καταλάβει αργότερα».

«Νομίζω πως με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση με ερώτηση τους, χωρίς να θυμάμαι τι, αλλά ναι. Έχω βρεθεί σε θέση που να νιώθω «τώρα πως να σας το εξηγήσω» ή «και να σου το εξηγήσω, μπορεί και να μην το καταλάβεις». Οπότε εκεί ψάχνεις έναν τρόπο που να μην πεις ψέματα στο παιδί αλλά να προσπαθήσεις να του εξηγήσεις μέχρι εκεί που καταλαβαίνεις ότι μάλλον θα καταλάβει».

«Το παιδί πρέπει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει μόνο το καλό. Υπάρχει το καλό, υπάρχει το κακό, υπάρχει το προβληματικό, υπάρχει το άρρωστο. Όλα είναι μες στη ζωή. Άρα το θέμα είναι ο τρόπος που εμείς στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα και όχι τα πράγματα» πρόσθεσε ακόμα ο Πέτρος Λαγούτης, το μεσημέρι της Κυριακής, στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ