Πέτρος Κουσουλός : Δέχθηκε επίθεση από τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου έξω από τα δικαστήρια – ” Είσαι παλιάνθρωπος ” !!!

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (10/11) έξω από τα δικαστήρια, όπου συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Πέτρος Κουσουλός δέχθηκε λεκτική επίθεση από τους συγγενείς της κατηγορουμένης, οι οποίοι σε έξαλλη κατάσταση του απηύθυναν ύβρεις και απειλές για τη δράση του στο πλαίσιο της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης παραβρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και την ώρα της ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Πέτρος Κουσουλός δέχθηκε επίθεση από την οικογένεια της 35χρονης, διατηρώντας ωστόσο ο ίδιος την ψυχραιμία του παρά τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που άκουσε.

«Εγώ αυτό που θέλω είναι να λάμψει η αλήθεια. Με αυτή τη στάση σας δείχνετε πόσο πολύ θέλετε να λάμψει η αλήθεια. Εγώ κάνω τη δουλειά μου», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Κατά τη διάρκεια της live επίθεσης στον Πέτρο Κουσουλό, η ρεπόρτερ της εκπομπής Super Κατερίνα, Ελισάβετ Οικονόμου, «εισέβαλε» στο πλάνο, θέλοντας να πάρει μία δήλωση από τον δημοσιογράφο, γεγονός που προκάλεσε ένα τηλεοπτικό… κομφούζιο ανάμεσα στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του Alpha, με τον Γιώργο Λιάγκα να διακόπτει τη σύνδεση και να ξεσπά.

Λίγο αργότερα ο Πέτρος Κουσουλός συνέχισε τις δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Οποιοσδήποτε θέλει να λάμψει η αλήθεια, δεν συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για στοχοποίηση σε βάρος μου εδώ και καιρό. Αν νομίζουν ορισμένοι ότι θα καμφθώ, πλανώνται πλάνην οικτράν. Θέλω να πω κάτι δημόσια: οτιδήποτε συμβεί σε εμένα, τους συνεργάτες μου ή μέλη της οικογένειάς μου, υπεύθυνοι θα είναι οι άνθρωποι που καταγράψατε μέσω της κάμερας».

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ