Πέτρος Κωστόπουλος : ” Πήρα ταξί , γιατί θα ήμουν ο εγκληματίας της ημέρας ”

Στο Πρωινό Σαββατοκύριακο φιλοξενήθηκε η Νάνσυ Παραδεισάνου και ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με τη νυχτερινή του έξοδο . Πιο συγκεκριμένα ειπώθηκαν

Καθώς προετοιμαζόταν για την εκπομπή της 27ης Δεκεμβρίου, η Νάσυ Παραδεισανού είπε: “Πέτρο μπορείς να πεις ο,τι θέλεις. Κάνουμε εδώ το blog μας. Πες τα νέα σου, που είσαι από τον Φέρρη, σερί. Γιατί δεν λες την αλήθεια; Γιατί δε λες ότι είσαι από τον Φέρρη σερί και έχεις κοιμηθεί μια ώρα;”

“Είσαι τρελή” αναφώνησε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος και συμπλήρωσε: “Και αυτήν (την μια ώρα) δεν ξέρω αν κοιμήθηκα. Είχα πιει κιόλας αλλά πήρα ταξί, έτσι. Πήρα ταξί, γιατί σήμερα θα ήμουν ο εγκληματίας της ημέρας. ‘Οδηγούσε μεθυσμένος’ ο Κωστόπουλος. Έπιασαν τον ταξιτζή, αλλά ήταν τζάμι. Τον σταμάτησαν και φύσηξε. Ο ταξιτζής, όχι εγώ. Άμα φύσαγα εγώ, θα είχε σπάσει το μηχάνημα”.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν βρήκε εύκολα ταξί, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να απαντά: “Έξω από τον Φέρρη είχε ταξί. Εγώ παίρνω συνέχεια το αυτοκίνητο αλλά τώρα τα έχω κάνει επάνω μου, γιατί θα βγω εγκληματίας πρωί πρωί”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ