Πέγκυ Ζήνα : ” Toυς γνώρισα ως καλλιτέχνες αλλά με απογοήτευσαν ως άνθρωποι ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα καλεσμένη στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα και αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που την απογοήτευσαν . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Όταν δεν είναι οι άνθρωποι αντάξιοι του έργου τους, δεν αφήνουν πίσω τους αυτό που ονειρεύονται ότι θα αφήσουν. Έχει να κάνει με τη ζωή, στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις. Το να έχεις επιτυχίες σε έναν λαμπερό χώρο σε αλλοιώνει ως άνθρωπο, το πιο σπουδαίο είναι να μην παίρνεις τα φώτα σπίτι σου κατεβαίνοντας από τη σκηνή», δηλώνει η Πέγκυ Ζήνα.

«Έχω απομυθοποιήσει ανθρώπους και με στενοχωρεί αυτό. Στην πορεία ξεχώρισα το μεγάλο τους έργο, πλέον παραδειγματιζόμουν μόνο από αυτό και όχι από την προσωπικότητά τους», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Εγώ ήμουν πάντα ήπιων τόνων, δεν γεύτηκα την επιτυχία με την έννοια της τρέλας, ακόμα κι όταν την είχα ως talk-of-the-town. Αυτό το χρωστάω και στον Γιώργο (Λύρα), που πάντα με έβαζε στο τριπάκι του επαγγελματία. Γι’ αυτό θεωρώ πως έχω μία ισορροπία σήμερα στην ψυχοσύνθεσή μου», εξομολογείται η Πέγκυ Ζήνα.

«Το πένθος πρέπει να το βιώνεις και στα πέντε στάδιά του, όπως λένε και οι ψυχολόγοι. Είναι αυτό που σου δίνει τα κατάλληλα μαθήματα, σε κάνει πιο δυνατό και σε εξελίσσει σαν άνθρωπο.

Όποιος αντιμετωπίζει το όποιο ταλέντο του και αυτή τη δουλειά ως κορυφή, νομίζω ότι απατά τον ίδιο του τον εαυτό. Στην Τέχνη δεν μπορείς ποτέ να έχεις κορυφή, όσο ψηλά και να φτάσεις δεν μπορείς να το διατηρήσεις παρά μόνο μία σεζόν, στην καλύτερη και δύο», σχολιάζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πέγκυ Ζήνα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ