Όπως είδαμε χθες στο Νίκο Συρίγο και στο ” Χαμογέλα και Πάλι ” παραχώρησε συνέντευξη ο Παύλος Μαρινάκης ο οποίος και αναφέρθηκε στην ενασχόληση του με την πολιτική , στην αμφισβήτηση που βίωσε στη καριέρα του αλλά και στη νόσο του Crohn . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Αυτό που με έκανε έντονα πολιτικοποιημένο είναι η καταπίεση που είχαμε υποστεί όσοι δεν ήμασταν Αριστεροί στα ελληνικά πανεπιστήμια.
Την περίοδο του 2006-2007 χάθηκαν εξάμηνα από τις καταλήψεις, αυτό με έκανε να καταλάβω ότι όταν είσαι απών δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Αν δεν είσαι παρών να δώσεις τη μάχη, είτε την κερδίσεις είτε τη χάσεις, δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς για το τι έκανε κάποιος άλλος».
Μιλώντας για την αμφισβήτηση που δέχτηκε στην αρχή της πορείας του λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο Παύλος Μαρινάκης είπε: «Δεν μου ασκήθηκε bullying στην πολιτική λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, στον στενό κύκλο όμως ένιωσα την αμφισβήτηση ότι δηλαδή θα έρθει ο πιτσιρικάς να μας πει τι να κάνουμε.
Μπορείς να κάνεις φίλους στην πολιτική, είναι μία καθημερινότητα, μοιράζεσαι πολλές ώρες με συνεργάτες, με φίλους και δένεσαι μαζί τους».
Ακόμα, μίλησε για τη νόσο του Crohn που πάσχει, αποκαλύπτοντας πώς τη διαχειρίζεται: «Διαγνώστηκα με την νόσο του Crohn, ένα σοβαρό αυτοάνοσο στο έντερο, σίγουρα σοκαρίστηκα και έκανα την κλασική ερώτηση εάν θα πεθάνω. Μετά την διάγνωση της νόσου, πολλά πράγματα μέσα μου έγιναν διαφορετικά προς το καλό».







