Πατέρας Στέφανου Κασσελάκη : ” Ο γιος μου είναι αξιόλογος , δουλευταράς και πάρα πολύ αποτελεσματικός ” !!!

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει έρθει τις τελευταίες ώρες ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη μεγάλη του νίκη στον πρώτο γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος μίλησε στον Γιάννη Μαλλιαρό και στο «Πρωινό» για τον γιο του, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να εργαστούν για το καλό της δημοκρατικής παράταξης.

«Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά, συνεχίζουμε την εργασία μας, δουλεύουμε σκληρά όλοι μας για το καλό της δημοκρατικής παράταξης.

Περιμένουμε να έχουμε μια νίκη και να μπορέσει ο δημοκρατικός κόσμος και ο χώρος να έχει πάντα ελπίδα και να συμμετέχει στην ελπίδα. Ο γιος μου είναι αξιόλογος και δουλευταράς και πάρα πολύ αποτελεσματικός.

Είναι αποφασισμένος και πάρα πολύ καλό παιδί. Πέρασε πολύ σκληρά παιδικά χρόνια, γιατί έφυγε στο εξωτερικό. Τέλειωσε το καλύτερο κολέγιο που πέρασαν ο Μπους, ο Κλίντον και ο Ομπάμα και οι άνθρωποι αυτοί προόδευσαν. Έτσι και ο Στέφανος προόδευσε και ήρθε στην Ελλάδα.

Εμείς πρέπει να εργαστούμε για να εξαλείψουμε τα αρνητικά σχόλια με τη δουλειά μας και την καλή μας συμπεριφορά. Εύχομαι το καλύτερο για όλους. Βήμα βήμα και όλα θα πάνε καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ