Πασχάλης στο Πρωινό : ” Με φωνάζουν ακόμα ” στιγμιαίο λάθος ” , αν είναι δυνατόν ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό καλεσμένος βρέθηκε ο Πασχάλης ο τραγουδιστής . Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε στο ” στιγμιαίο λάθος ” . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Θα ήθελα να μην έχω ζήσει ποτέ αυτή την εμπειρία με το λάθος που έκανα. Αν κάναμε rewind και γυρνούσαμε σε εκείνη τη στιγμή, θα ήθελα να μην την είχα διαπράξει. Άλλωστε γι’ αυτό ονομάστηκε “στιγμιαίο λάθος”. Αυτό δεν είναι δικό μου, εγώ είπα τι μου συνέβη. Δεν είπα ότι το παιδί ήταν “στιγμιαίο λάθος”, όπως το είχαν ονομάσει τότε οι δημοσιογράφοι. Αυτό βγήκε την εποχή της κακής δημοσιογραφίας. Η συνεύρεση αυτή ήταν “στιγμιαίο λάθος”. Μέχρι σήμερα με φωνάζουν “στιγμιαίο λάθος”, αν είναι δυνατόν. Μετά τη συνεύρεση συνέβησαν πολλά πράγματα. Αυτό ήταν! 15 χρόνια μετά και ακόμα μιλάμε γι’ αυτό».

Μιλώντας για τη σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη, θυμήθηκε τη γνωριμία τους πριν από 50 χρόνια: «Η Αλίκη είναι ξεχωριστός άνθρωπος και γι’ αυτό είμαστε πάνω από 50 χρόνια μαζί. Δεν είναι τυχαίο, είναι μοιραίο. Εγώ ζήτησα να βρω μια έξυπνη γυναίκα. Τη βρήκα και δεν την αφήνω!

Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είχαμε ένα φλερτ έξι μήνες αλλά μας χώρισε ο μπαμπάς της. Μετά ξαναβρεθήκαμε και δεθήκαμε. Πριν βρεθούμε από κοντά, η Αλίκη έβλεπε σχεδόν κάθε βράδυ το ίδιο όνειρο με εμένα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ