Πάρις Καραβασίλης: Επιστρέφει με νέο κομμάτι «Ραγισμένη Καρδιά» και αποκαλύπτει !!!


Το  marysblog.gr και η δημοσιογράφος, Μαρία Μάκου, μίλησαν με έναν νέο και ταλαντούχο τραγουδιστή της νέας γενιάς, τον Πάρι Καραβασίλη. Ο ίδιος επέστρεψε με νέο κομμάτι το Μάρτιο, με τίτλο «Ραγισμένη Καρδιά» και μας μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη του για τη μουσική, πότε έκανε τα πρώτο του επαγγελματικά  βήματα, για τη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη στο Yton, αλλά και για πάρα πολλά άλλα θέματα όπως από το πως βίωσε την καραντίνα αλλά και τα  άμεσα μελλοντικά του σχέδια. 

H Ενασχόληση σου με τη μουσική πως προέκυψε , ήταν κάτι που ήθελες από μικρός; Έχεις κάνει κάποιες συγκεκριμένες σπουδές πάνω στη μουσική ? Τι σπούδασες;

Π.Κ. Σε μικρή ηλικία ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μουσική και συγκεκριμένα με το πιάνο, παρακολούθησα κάποια μάθημα σε ωδείο. Έπειτα από παρότρυνση του πατέρα μου, στην ηλικία των 25 ακολούθησα επαγγελματικά τον δρόμο της μουσικής. Δεν έχω κάνει μουσικές σπουδές, οι σπουδές μου ήταν πάνω στην γεωπονία και αργότερα πήρα πτυχίο στο σχέδιο μόδας και πατρόν.

Πόσους δίσκους έχεις κυκλοφορήσει;

Π.Κ. Κανένα δίσκο δεν έχω κυκλοφορήσει, ανήκω στην εποχή των digital singles. Έχουν κυκλοφορήσει 16 κομμάτια.

Θεωρείς ότι ο χώρος του τραγουδιού είναι ένας δύσκολος χώρος, όσον αφορά τη καθιέρωση ενός νέου καλλιτέχνη;

Π.Κ. Σαφώς. Θεωρώ ότι η εποχή που διανύουμε είναι από τις πιο δύσκολες για την καθιέρωση ενός νέου καλλιτέχνη. Χρειάζεται συνέπεια, καλούς συνεργάτες και ομαδική δουλειά γιατί η εποχή τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και αλλάζουν τα δεδομένα συνεχώς. Είναι μια επένδυση η οποία έχει πολύ κόστος και μεγάλο ρίσκο. Όσων αφορά το κόστος που προανέφερα, είναι η καθιέρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, στις διάφορες πλατφόρμες που διαμορφώνουν τις τάσεις, και τις πελατειακές σχέσεις με ραδιοφωνικούς σταθμούς κάτι που στο παρελθόν δεν υπήρχε. Τροφή για σκέψη για τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν τον χώρο, χωρίς βέβαια να αποθαρρύνονται.

Ποιά είναι η άποψη σου για τα μουσικά talent show, θεωρείς βοηθάνε έναν νέο καλλιτέχνη να ανέβει;

Π.Κ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει με προσοχή τα talent shows τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω όμως, ότι τα πρώτα χρόνια δόθηκαν ευκαιρίες σε καλλιτέχνες, τώρα δυστυχώς είναι όλα πιο εφήμερα. Στα Talent shows της τελευταίας γενιάς δίνεται βαρύτητα στο πως θα στηθούν οι κριτές παρά στους διαγωνιζόμενους.

Το 2017 τραγουδούσες στο ΥΤΟΝ με τον Νίκο Βέρτη , πως ήταν η συνεργασία σας; Κρατάς ακόμα επαφές μαζί του;

Π.Κ. Το 2017 με βρήκε στην έναρξη του YTON στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, όπου ήταν η τρίτη φορά που συνεργάστηκαμε. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει γνώσεις και εμπειρίες και έχουμε μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις και πολύ καλή επικοινωνία.

Αυτή τη περίοδο που τραγουδάς;

Π.Κ. Αυτή την περίοδο δεν τραγουδάω πουθενά. Ετοιμάζουμε ένα νέο project με την νέα μου εταιρία Sway Music Production σε συνεργεία με την Digital Ray που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η καραντίνα , ήταν πρόβλημα στα επαγγελματικά σου; Και γενικότερα θεωρείς πως ο κορονοϊός έχει επηρεάσει το καλλιτεχνικό χώρο;

Π.Κ. Ο Covid-19 έχει επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία, θα ήταν ουτοπικό να πούμε ότι δεν έχει επηρεάσει και τον καλλιτεχνικό χώρο σε παρά πολλές διαστάσεις.

Αυτή τη περίοδο βρίσκεσαι σε κάποια σχέση; Θεωρείς ότι συνδυάζονται προσωπική ζωή και επάγγελμα;

Π.Κ. Δεν θεωρώ το τραγούδι, ότι είναι το επάγγελμα μου. Πιστεύω όμως ότι η προσωπική ζωή και το κάθε επάγγελμα είναι δυο διαφορετικές πτυχές στη ζωή κάθε ανθρώπου. Έτσι λειτουργώ και εγώ.

Ποια είναι το μελλοντικά σου σχέδια;

Π.Κ. Τα μελλοντικά σχέδια δυστυχώς εξαρτώνται ακόμα από την πανδημία, παρόλα αυτά συνεχίζω να ασχολούμαι με την εταιρία ρούχων που έχω αναλάβει τα τελευταία δυο χρόνια. Εν αναμονή των εξελίξεων…

Ακούστε εδώ το τραγούδι του Πάρι Καραβασίλη:

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ