Παρασκευή Κερασιώτη : Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που διανύει – ” Δεν τρώω σχεδόν καθόλου , δεν έχω δύναμη ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα μια εξομολόγηση έκανε μέσω instagram η πρώην παίκτρια του GNTM Παρασκευή Κερασιώτη και είπε

«Θα σας μιλήσω για τους τελευταίους μήνες, πολλά πράγματα στη ζωή μου δεν πάνε καλά, για ένα θέμα που θέλω να σας μιλήσω είναι το φαγητό. Δεν ήμουν ποτέ σε αυτή την κατάσταση, δεν τρώω σχεδόν καθόλου, δεν έχω δύναμη, αντοχή, δεν θέλω να κάνω τίποτα, θέλω να κοιμάμαι, θέλω να είμαι μόνη μου.

Είναι πολύ σπάνιο να σε καταλάβουν, να καταλάβουν τι είναι αυτό που περνάς. Να προσέχετε τον εαυτό σας, μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος, εσείς να το κάνετε. Να σας αγαπάτε, να παλεύετε, να ονειρεύεστε, να είστε γεμάτοι αγάπη, μην αφήνετε το άγχος να σας κερδίσει. Οι όμορφες ψυχές στο τέλος τα καταφέρνουν, μην το ξεχνάτε», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ