Παντελής Καναράκης: «Αν στεκόμουν στις δυσκολίες θα ήμουν κουτός και αχάριστος»

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Παντελής Καναράκης μίλησε στο My tv και στη Μαίρη Καράμπελα και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του . Πιο συγκεκριμένα είπε

Η τέχνη μπορεί να κάνει καλύτερη την κοινωνία;

Φυσικά, διότι η τέχνη είναι δημιουργία, εξέλιξη, ασπίδα. Αν και ακούγεται υπερβολικό, μπορεί να είναι μια σημαντικότατη λύση για να γίνει καλύτερη η κοινωνία μας.

Τι σας προσφέρει η ενασχόληση σας με το θέατρο;

Πραγματικά, δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν ακολουθούσα άλλον δρόμο. Ζω για να παίζω θέατρο και θέλω να παίζω συνέχεια. Δεν δουλεύω για να ζήσω, ζω για να δουλεύω. Η ενασχόληση μου, λοιπόν, μου προσφέρει μια υπέροχη ζωή στην τέχνη. Ήταν μεγάλη ευλογία που έγινα ηθοποιός. Δεν το βλέπω καν σαν δουλειά αλλά σαν μια ανάγκη.

Έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες στην καριέρα σας;

Με όλα αυτά που μου έχει προσφέρει η δουλειά αυτή, αν στεκόμουν στις δυσκολίες που αντιμετώπισα θα ήμουν κουτός και αχάριστος. Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος μόνο με ροδοπέταλα αλλά ούτε και μόνο με αγκάθια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ