Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση του ηθοποιού, Πάνου Βλάχου, να τραγουδήσει, κατά την διάρκεια παράστασής του στη Θεσσαλονίκη, στίχους που αναφέρονταν στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Στο επίμαχο τραγούδι υπήρχε μεταξύ άλλων και η φράση «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».
Έντονη ήταν η αντίδραση τόσο του Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και του Άρη Πορτοσάλτε κατά του Πάνου Βλάχου και του τραγουδιού. «Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…, δηλαδή να μας σκοτώσουν; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εκφράζοντας ουσιαστικά την οργή του.
«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε.
Πάνος Βλάχος: Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία
Στα σχόλια του υπουργού Υγείας και του δημοσιογράφου απάντησε με ανάρτησή του στα social media ο ηθοποιός, Πάνος Βλάχος. «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του.
Σημειώνεται ότι ο Πάνος Βλάχος πριν σχεδόν δύο εβδομάδες εξαπέλυσε επίθεση κατά των δημοσιογράφων.
Πηγή .parapolitika.gr







