Πάνος Καλίδης : ” Έχω κάνει μπότοξ – Φυσικά και με έχουν φλερτάρει άνδρες ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα μίλησε ο Πάνος Καλίδης και είπε τα εξής «Διαφωνώ με τη τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, δεν ξέρω τι απάντηση να σου δώσω ως πατέρας, ως τραγουδιστής και ως χριστιανός»

«Φυσικά με έχουν φλερτάρει άνδρες. Αντέδρασα με επιείκεια, όπως θα το αντιμετώπιζε μια κοπέλα με την οποία δεν θα είχα πρόθεση να προχωρήσω», απάντησε ο Πάνος Καλίδης.

Σε άλλο σημείο, ο τραγουδιστής ανέφερε πως βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, ενώ έχει κάνει μπότοξ:

«Θα πλύνω πιάτα όταν χρειαστεί. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, βάσει θρησκείας. Έχω κάνει μπότοξ», είπε στο Mega Καλημέρα ο Πάνος Καλίδης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ