Παναγιώτης Βασιλάκος : ” Στεναχωρήθηκα – Υπήρξαν κάποια λάθη ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Ηappy Day ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε έναν απολογισμό για την περίοδο που ήταν ο πρώτος Έλληνας Bachelor αλλά και πως βίωσε αυτή την εμπειρία .Πιο συγκεκριμένα είπε

“Όταν αποφάσισα να μπω στο Bachelor, γιατί κατά κύριο λόγο από εκεί πήρα την “αναγνωρισιμότητα” που έχω τώρα, δεν περίμενα όλη αυτή την αντίδραση. Να παίζεται καθημερινά το όνομα μου στην τηλεόραση και να βάλλεται τόσο πολύ από παρουσιαστές και εκπομπές επί καθημερινής βάσεως. Δεν το περίμενα ότι θα γινόταν αυτό. Στεναχωρήθηκα και έφτασα πολλές φορές οριακά, το οποίο το έπνιγα μέσα μου, στο σπίτι μου, στο δωμάτιο μου και δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο γίνεται”, είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

“Είχε γραφτεί για τους γονείς μου ότι ήταν ηθοποιοί. Είχα πει: “ας πουν και ας γράψουνε για μένα ό,τι θέλουν”. Αλλά δεν περίμενα ποτέ να φτάσω να διαβάζω και πράγματα τα οποία ήταν, όχι απόκοσμα, ήταν τρελά. Άντε πες ότι το καταπίνω και αυτό γιατί εγώ αποφάσισα να εκτεθώ στην τηλεόραση. Για ποιο λόγο να πιάνεις τους γονείς ενός ανθρώπου;”,συμπλήρωσε.

Τέλος σχετικά με την διαχείριση της εικόνας του ανέφερε: “Υπήρξαν λάθη ξεκάθαρα στο πώς χειρίστηκα κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι, στο “Bachelor”. Υπήρξαν κάποια λάθη στο πώς χειρίστηκα μετά την παρουσίαση στο “Battle of the couples”, όχι κατά κύριο λόγο πώς το παρουσίασα, αλλά πώς άφησα να είμαι απροστάτευτος”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ