Όπως είδαμε χθες στη πρωινή εκπομπή που παρουσιάζουν ο Παναγιώτης Στάθης και ο Δημήτρης Καμπουράκης σχολίασαν το Στέφανο Κασσελάκη και πως όλοι αναρωτιούνται για το τι κάνει συνεχώς . Μάλιστα ο Παναγιώτης Στάθης σχολίασε και την έκκληση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στα κανάλια .Πιο συγκεκριμένα είπε
«Αν θες κάνε μία δημόσια δήλωση και κάλεσε τους πλούσιους ανθρώπους της χώρας να βάλουν λεφτά. Δεν σε κρίνω εγώ, δικαίωμά σου, θα σε κρίνει ο καθένας δεν με νοιάζει. Μην το λες όμως στους εργαζόμενους. Είναι σαν αυτούς που πηγαίνουν στα κανάλια και λένε τα αφεντικά σας. Έλα παιδιά τώρα, δεν είμαστε χθεσινοί. Όχι στους ρεπόρτερ που είναι στο δρόμο.
Έχεις δικαίωμα να πεις ιδιωτικός χώρος, πήγαινε παρά πέρα. Απόλυτο δικαίωμά σου και να πεις μην με τραβάς. Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς όταν είσαι πολιτικό πρόσωπο δεν μπορείς να το λες στη δημόσια σφαίρα, αλλά στις ιδιωτικές σου στιγμές μπορείς να πεις σας παρακαλώ δεν θέλω και πρέπει να το σεβαστούμε. Όσον αφορά τα άλλα ο καθένας έχει βάλει τον οβολό του. Να τον βάλει ο κ. Κασσελάκης κι όσοι έχουν λεφτά.»
«Θα τον «κάψουν» τον άνθρωπο αν είναι 24 ώρες την ημέρα με τις κάμερες και να παρακολουθούν αν έφαγε, ήπιε κι ό,τι κάνει. Έβαλε σορτσάκι; Σωβρακοφανέλα; Μπλουζάκι; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα» τόνισε ο Δημήτρης Καμπουράκης.







