Παίκτρια του GNTM γυμνή στο θέατρο : ” H παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη ” !!!

Την Ειρήνη Στεριανού τη γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM που προβλήθηκε στο Star. Η ίδια πλέον ασχολείται με την υποκριτική και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Guilty Choises».

Η Ειρήνη Στεριανού μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη συγκεκριμένη παράσταση, για τις ανάγκες της οποίας μάλιστα εμφανίζεται γυμνή επί σκηνής.

Τι είπε η Ειρήνη Στεριανού για την παράσταση που πρωταγωνιστεί

«Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα. Στην αρχή φοβόμουν για τα σχόλια που θα ακούσω, αλλά στην πορεία όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική πλευρά, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις. Είναι τα μηνύματα που περνάει τόσο λεπτά και ωραία, οπότε δε με ενδιαφέρουν τα σχόλια.

Καλούμαι να παίξω ερωτικές σκηνές και να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στο κοινό, αλλά είμαι ηθοποιός και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Είσαι σε ένα περιβάλλον πολύ προστατευμένο. Θα ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση. Η αγαπημένη μου σειρά είναι ο Σασμός, που είναι και η μόνη που βλέπω. Μου αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος της Βασιλικής και της Τζομπανάκη»

Πηγή : Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ