Ο Νίκος Μουτσινάς δε διστάζει να σχολιάσει κάθε τεκταινόμενο στην ελληνική τηλεόραση, με τον ίδιο να αναφέρεται και σε έναν άνθρωπο, με τον οποίο φημολογήθηκε πως είχαν σχέση.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής σχολίασε στο πλαίσιο της ενότητας «Χρυσή Τηλεόραση» στην εκπομπή του, «Καλό μεσημεράκι», το Asia Express και τον πρώην συνεργάτη του, Fipster, ο οποίος συμμετέχει στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star.
«Να πούμε τώρα κάτι, να είμαστε σωστοί. Εμείς όσο τον ξέραμε τον Fipster δεν ήταν έτσι. Τον χάλασαν στο Star. Να το πούμε και αυτό. Είναι σωστό που οι άλλοι έχουν περάσει τόσο καιρό εκεί και είναι ταλαιπωρημένοι και ξαφνικά μπαίνει ο Γιάννης Αϊβάζης με τον συμπαίκτη; Δεν είναι σωστό», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, που δε διστάζει να σχολιάσει ακόμη και ανθρώπους από το κανάλι του.
Και συνέχισε ο Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην τηλεόραση».
Πηγή athensmagazine.gr







