Ο Τριαντάφυλλος ” καρφώνει ” και πάλι τον Νίκο Μουτσινά : ” Tελειώσαμε τώρα ? Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή ” Ανοιχτά ” όπου και θα βρεθεί ο Τριαντάφυλλος και θα αναφερθεί στο Survivor αλλά και στον Νίκο Μουτσινά . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής “Ο Ντάνος ήταν φοβερός παίκτης και τον στήριζα πάρα πολύ. Ο Ντάνος ήταν καλύτερος παίκτης από εμένα, ήταν πολύ μικρός, μπήκε στην κατάλληλη ηλικία. Ο Σάκης Κατσούλης όμως ήταν καλύτερος”. Στη συνέχεια μιλώντας με την παρουσιάστρια της πρότεινε να κάνουν εκπομπή μαζί και να βρεθούν τηλεοπτικοί αντίπαλοι με τον Νίκο Μουτσινά. “Θα πάμε απέναντι από τον Μουτσινά, να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό. Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια”, είπε ο Τριαντάφυλλος

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ