O Θανάσης Τσαλταμπάσης για τη γέννηση της κόρης του : ” Αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια ”

Στο Hello και στο Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και είπε

Εδώ και λίγους μήνες είσαι πατέρας. Η κόρη σου διανύει τον πέμπτο μήνα της ζωής της.

Είναι κάθε μέρα μία εμπειρία. Μιλάω για δύο μήνες πριν και χρησιμοποιώ τη λέξη «παλαιά». Είναι τόσες οι προσλαμβάνουσες καθημερινά. Βιώνεις τόσα πράγματα και τόσα συναισθήματα που η μία εβδομάδα πριν σου φαίνεται ένα εξάμηνο. Φυσικά και έχει πολλή αϋπνία και κούραση, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια. Ήθελα πολύ να γίνω μπαμπάς και είμαι πανευτυχής. Ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν με την πραγματικότητα.

Τελικά η ζωή με ένα παιδάκι κυλάει πιο γρήγορα από ότι πριν;

Κυλά πολύ γεμάτα. Δεν θα έλεγα γρήγορα. Είναι σαν να έχει τριάντα πέντε ώρες το εικοσιτετράωρο πια. Νιώθω μεγαλύτερη τη μέρα, τη νύχτα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ