O Tάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει : ” Nαι , δεν ασχολείται πολύ με τα παιδιά του και ήρθε στην εκπομπή ” !!!

Στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναίδα Νέγκα βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης και αποκάλυψε τα εξής στην ερώτηση της παρουσιάστριας “Σου έχει τύχει ποτέ καλεσμένος μπαμπάς που είχες την αίσθηση ότι δεν πολυασχολείται με τα παιδιά του αλλά ήρθε στην εκπομπή;”.

“Ναι, αλλά δεν θα σου πω ποιος. Είναι κακό (να μην ασχολείσαι τόσο με τα παιδιά σου). Όλα με μέτρο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι νεύρωση να ασχολείσαι με τα παιδιά σου.

Είναι ίδιον του λαού μας ότι για να είναι το παιδί μας καλύτερο από του γείτονα, εγώ θα το πάω κολυμβητήριο. Το να ασχολείσαι με τα παιδιά σου μπορεί να είναι απλώς να κάθεσαι να τα βλέπεις και να τα βλέπεις ουσιαστικά στο σαλόνι του σπιτιού να κάνουν κάτι, τα οποία έχουν ενδεχομένως την ανάγκη εκείνη τη στιγμή το βλέμμα σου.

Νεύρωση για εμένα είναι αυτό το υπόλοιπο που ζούμε όλοι. Το να τρέχουμε για να επιτύχουμε και συγγνώμη για τη φράση, αλλά θα το πω έτσι και τι σκ…ά θα επιτύχουμε στην τελική”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ