Ο Σωτήρης Κοντιζάς για τα νούμερα τηλεθέασης : ” Δεν είναι δικιά μας δουλειά να τα κοιτάμε ” !!!

Το “MasterChef” θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του STAR τη νέα χρονιά, όμως τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα η κάμερα της “Super Κατερίνα” συνάντησε τον Σωτήρη Κοντιζά λίγο πριν μπει στο γύρισμα.

Αρχικά ο ίδιος αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής έχουν δοκιμάσει πολύ ωραία πιάτα, ενώ ο ίδιος δεν έχει βρει κάποιο κόκαλο.

Για τα νούμερα τηλεθέασης ξεκαθάρισε πως: “Δεν είναι δουλειά μας να κοιτάμε τα νούμερα. Καλό είναι να πηγαίνει καλά η εκπομπή, όταν δουλεύει τόσος κόσμος. Εμείς περνάμε καλά”. Σχετικά με τα υπόλοιπα ριαλιτι μαγειρικής που προέκυψαν αυτή τη χρονιά είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να κριθεί κάτι. “Τα είδα γιατί όλοι είναι συνάδελφοι και φίλοι. Για πρώτη χρονιά μια χαρά τα πήγαν τα παιδιά. Θέλει χρόνο να δέσει κι η ομάδα” είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή : Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ