” Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη όπως κλαίει τώρα στο εδώλιο ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν και στο Γιώργο Μουλά παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης ο οποίος και αναφέρθηκε στην τελική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Οι μέχρι τώρα αποφάσεις της δικαιοσύνης για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη πώς σας φάνηκαν; Η επιστροφή του Κιμύλη στο θέατρο;

Περιμένω την τελική απόφαση της δικαιοσύνης. Περιμένω ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι άλλη περίπτωση. Είναι ένας καλός σκηνοθέτης, καλός ηθοποιός και μπορεί να έκανε κακή επιλογή για το πώς μπορεί να φέρεται στους συναδέλφους. Αυτό δεν με εκπλήσσει γιατί πάντα οι σκηνοθέτες μιλούσαν άσχημα στους ηθοποιούς.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινες παραβατικός γιατί δεν έλεγξε τη λίμπιντό του και την άφησε να υπάρχει επιθετικά μέσα στο επάγγελμα. Είχε αχαλίνωτη λίμπιντο. Δεν μπορούσε να το ελέγξει, αλλά δεν ζήτησε και συγγνώμη από τα θύματά του. Έπρεπε να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη όπως κλαίει τώρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Είχατε γνώση ότι υπήρχαν τέτοια φαινόμενα στο χώρο;

Το είχα ακούσει, αλλά δεν το είδα. Στο θέατρο και γενικά στη ζωή τα κουτσομπολιά είναι κακό πράγμα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ