Όπως είδαμε η Λιζέτα Νικολάου είχε ένα ατύχημα σε κατάστημα εστίασης και έφυγε από τη ζωή πρόσφατα . Ο Λάκης Λαζόπουλος την αποχαιρέτησε λοιπόν πρόσφατα με μια ανάρτηση στο instagram . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Λιζέτα, γεια σου. Σε γνώρισα μέσα από τη Χαρούλα, τη φίλη σου, και σε ήξερα απ’ τα τραγούδια σου. Ωραίες αναμνήσεις που τις παίρνεις έτσι βιαστικά και φεύγεις! Τι να πω;», γράφει ο Λάκης Λαζόπουλος, αναρτώντας μία φωτογραφία της εκλιπούσας ερμηνεύτριας.
«Ήσουν πάντα ένα πολύ καλό κορίτσι, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Τεμέτερον», καταλήγει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο ηθοποιός.
Η Λιζέτα Νικολάου τις τελευταίες μέρες βρισκόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου στον Πειραιά, έπειτα από πτώση που είχε από σκάλες σε καφετέρια. Η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη από την αρχή και οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα. Άπαντες ήλπιζαν σε ένα θαύμα, το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ και η Λιζέτα Νικολάου άφησε την τελευταία της πνοή.







