«Ο Γιώργος Παπαδάκης θα επιλέξει σε ποιον θα παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του» !!!

Με αφορμή την καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι μαζί» μίλησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης στη Real life και την Πολυξένη Καραμίχα. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που αναλάβει προσεχώς στο πρόγραμμα του σταθμού καθώς και τη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Από την επόμενη σεζόν θα αναλάβεις τη δική σου εκπομπή. Πως προέκυψε η ιδέα; Ήταν κάτι που ήθελες;

Ο σταθμός αποφάσισε από τη νέα σεζόν να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της πολύ πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Με εμπιστεύεται σε αυτό το εγχείρημα, μου δίνει τη ζώνη 5 με 6 το πρωί. Δέχομαι με χαρά την πρόταση και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύονται.

Είσαι από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Πως σου φαίνεται αυτή η απόφαση του;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολύ επιτυχημένος μαραθωνοδρόμος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Από φέτος μόνος του δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τη «σκυταλοδρομία». Θα είναι δική του καθαρά απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του, όμως είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει έστω και πίσω από τις κάμερες, με ουσιαστικό και επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο σε όποιον/όποια επιλέξει ο ίδιος να τον διαδεχθεί.

Τι κρατάς εσύ από τη συνεργασία μαζί του;

Την εργατικότητα του, την ευστροφία του, το επαγγελματικό ήθος του. Με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου, μου έδωσε ευκαιρίες να  αποδείξω τις δυνατότητες μου.

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ