O Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει : ” Eίπα στον Γιώργο Ζαμπέτα ότι ” κάναμε έρωτα ” με τη Μελίνα Μερκούρη ”

Στο Action 24 μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με το Γιώργο Ζαμπέτα . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Είχα γνωρίσει και συνεργάστηκα με τον μεγάλο Γιώργο Ζαμπέτα. Ο τρόπος που έπαιζε μπουζούκι, το τραγούδι του, οι εισαγωγές του στα τραγούδια του, η υπέρβαση του σε σχέση με το συνυπάρχον της εποχής λαϊκό τραγούδι. Ο Ζαμπέτας όμως είχε και μια άλλη διάσταση, ανθρώπινη που δεν έβρισκα…” είπε αρχικά.

“Εμένα μου είπε ‘βρε ηλίθιε, κάνεις παρέα με τη Μερκούρη; Σε είδα σε μια φωτογραφία ρε μ…’ και λέω εγώ ‘κάνουμε έρωτα’, και απαντά ‘εντάξει, τότε'” πρόσθεσε.

“Κι όταν το είπα στη Μερκούρη ότι έκανα ατόπημα και είπα αυτό με άλλη φρασεολογία. Γέλαγε και μου λέει ‘κι εσύ όλο λόγια είσαι’!” κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ