” Ο Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες , τώρα ό,τι θυμούνται χαίρονται ”?

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα μίλησε η Τιτίκα Στασινοπούλου η οποία και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Είδα το “Maestro” αλλά δεν έπεσε και ξερή να πω: μη χάσω το επόμενο επεισόδιο. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω τη συνέχεια. Τώρα σε αυτό δεν φταίω εγώ. Εγώ είμαι θεατής“.

Περνώντας στον Αλέξη Γεωργούλη η ίδια δήλωσε: “Με προβληματίζει η εποχή που επέλεξαν για να γίνει αυτή η καταγγελία. Δηλαδή ό,τι θυμούνται χαίρονται; Όχι. Εγώ, πάντως, είμαι καχύποπτη. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες. Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω: λογικό, θόλωσε το παιδί. Εδώ δεν έχει “θόλωσε”. Μιλάμε για μια ασήμαντη“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ