Ο Δημήτρης Παπανώτας ενοχλήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά : ” Αγάπη μου κάντο και συ αν μπορείς και μετά πες μας ” !!!

Στο “Happy Day” της Τρίτης, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τον Νίκο Μουτσινά, μετά κι από κάποια σχόλια του δεύτερου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας ενοχλήθηκε με κάποια σχόλια του παρουσιαστή για τη Λούτσα και τα μαλλιά του.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“‘Οτι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Σε λίγο θα μου λέτε την Θεσσαλονίκη Σαλανίκ….” είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας. Μάλιστα στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: “Δεν λέτε που σας λέω κάποια πράγματα να μαθαίνετε; Θα ξυπνήσετε μια ωραία πρωία, θα ακούσετε ότι η Αττική είναι ελληνική και θα αναρωτιέστε τι παίχτηκε. Το Λούτσα είναι ξενόγλωσσο, το Αρτέμιδα είναι ελληνικό. Αφορά μια περιοχή που έχει δύο αρχαιολογικούς χώρους, δύο υδροβιότοπους και ηρεμήστε. Θα το πω σε όσους δεν ξέρουν να μιλήσουν ελληνικά…Κανένας δεν σκέφτεται τίποτα. Όπως με την Μακεδονία θυμηθήκαμε 50 χρόνια μετά να ξυπνήσουμε”.

Πηγή : Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ