” Ο ανακριτής θα έπρεπε να αφήσει ελεύθερο τον Φιλιππίδη χωρίς όρους ” !!!

Σε εξέλιξη είναι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Μαΐου.

Ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και υποστήριξε ότι θεωρεί την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη παράνομη.

«Η προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι μία πράξη μη σύννομη. Αν δεν υπήρχε αυτή η περιρρέουσα δυσμενής ατμόσφαιρα σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη από μία κοινή γνώμη που δεν έχει ενημερωθεί, ο ανακριτής θα έπρεπε να τον έχει αφήσει ελεύθερο χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Όταν η ίδια η ανακρίτρια θέτει ερώτημα στην καταγγέλλουσα «πώς για πρώτη φορά αναφέρετε σε μένα τον πρώτο βιασμό; Γιατί δεν το είχατε κάνει πιο πριν στον εισαγγελέα;» και απαντάει αυτή «γιατί μου το θύμισε τώρα ένας φίλος μου». Όταν υπάρχει στην απολογία, τέτοια κατάθεση, μπορεί να διατάξει η εισαγγελέας και η ανακρίτρια προσωρινή κράτηση;» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Όπως είπε για τον πλειστηριασμό που ανεστάλη, «το σπίτι πλειστηριάζεται στη μισή του τιμή, δηλαδή 600.000 ευρώ. Έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα χάσουν το σπίτι τους, ότι έχουν καταστραφεί οικονομικά. Θέλουν τουλάχιστον μέσα από αυτό το σπίτι να μην έχουν και τον αγώνα τους να ξεχρεώσουν στην εφορία».

«Είναι τραγικές οι στιγμές που ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης στη φυλακή, όχι μόνο γιατί βρίσκεται δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει ομολογήσει το πιο επαχθές έγκλημα της συζύγου του, (σ.σ. τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο) αλλά όταν σου περιορίζουν την ελευθερία δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Πηγή : In.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ