Ο Αιμίλιος Χειλάκης για την οικονομική ζημιά του : ” Έκανα δυο επόμενες δουλειές για να ξεχρεώσω τον ταρτούφο ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στη κάμερα του Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στη παράσταση ” Οθέλλος ” αλλά και για την τηλεοπτική του επιστροφή στις Άγριες Μέλισσες μετά από 11 χρόνια . “Μου αρέσουν πολύ οι ρόλοι του κακού. Έχω να κάνω τηλεόραση 11 χρόνια. Όταν σου κάνει πρόταση ο Λευτέρης ο Χαρίτος και έχεις δει το αποτέλεσμα, λες κάτι καλό κάνουν και έτσι νιώθω ασφαλής. Φέτος είναι μια χρονιά που νιώθω πιο καλά με τον εαυτό μου” είπε αρχικά για τους ρόλους του κακού που πάντα υποδύεται, αλλά και για τη συμμετοχή του στις “Άγριες Μέλισσες”.
Για την περίοδο της καραντίνας, ο ίδιος είπε: “Είμαι τυχερός που έχω στη ζωή μου την Αθήνα Μαξίμου. Την περίοδο του εγκλεισμού περάσαμε ακόμα καλύτερα”. Ωστόσο, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παράσταση που παραλίγο να τον κάνει να τα παρατήσει, μιας και είχε πάθει μεγάλη οικονομική ζημιά. “3-4 φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω. Στον Ταρτούφο έγιναν λάθος “συναντήσεις” και μπήκαμε μέσα. Οι επόμενες δύο δουλειές μου έγιναν για να “ξεχρεώσω” τον Ταρτούφο” είπε χαρακτηριστικά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ