Ντορέττα Παπαδημητρίου : Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Γιώργο Γεροντιδάκη – ” Επειδή έχουν γραφτεί και ειπωθεί όλα αυτά ”

Στο After Dark με το Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου τη Κυριακή η οποία και ρωτήθηκε για τη σχέση της με το Γιώργο Γεροντιδάκη . Πιο συγκεκριμένα είπε «Είναι εξαιρετικός ηθοποιός τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Ακριβώς επειδή έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί όλα αυτά το τελευταίο διάστημα, δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο γιατί αυτή είναι η ψυχοσύνθεσή μου. Αλλά να μιλήσω για την επαγγελματική του ιδιότητα, είναι ένας ηθοποιός εξαιρετικός, τον θαυμάζω, όσο τον έχω παρακολουθήσει…» ήταν τα σχόλια της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ