Ντίνος Σιωμόπουλος : ” Δεν έχουν όλοι οι πολιτικοί το ταλέντο της επικοινωνίας ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένος στην εκπομπή ” Ελένη ” βρέθηκε ο Ντίνος Σιωμόπουλος μαζί με το τηλεοπτικό του ταίρι Στέλλα Γκαντωνά στο Mega Σαββατοκύριακο .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

 “Μπαίνουμε στο σπίτι των ανθρώπων και είμαστε ο εαυτός μας. Θα πούμε τα πράγματα έτσι όπως είναι, δεν θα βάλουμε φτασίδια, δεν θα κάτσουμε να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις“.

Η συζήτηση στον αέρα της ‘Ελένης” είχε επίκεντρο τις επερχόμενες εκλογές με τους παρουσιαστές του Mega να εξηγούν τι μέλλει γενέσθαι την προεκλογική περίοδο.

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος έκανε ένα σχόλιο όσον αφορά τους πολιτικούς και το “ταλέντο της επικοινωνίας”

Δεν έχουν όλοι οι πολιτικοί το ταλέντο της επικοινωνίας. Υπάρχουν χαρισματικοί πολιτικοί και υπάρχουν και αυτοί δεν είναι τόσο χαρισματικοί αλλά είναι αποδοτικοί. Εκεί είναι το μπέρδεμα” τόνισε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ